Onze trainingen

Hartelijk welkom op deze e-learning website smile

Veel van de trainingen, vaak in de vorm van een presentatie, zijn gratis te volgen. En sommige trainingen zijn tegen betaling te volgen.
Wij vinden het leuk om kennis te delen dus ook de gratis trainingen geven veel informatie. Uiteraard geven de betaalde trainingen meer verdieping over het onderwerp en zitten er bijlagen bij die je enorm kunnen helpen.

Je bent vrij om de te kiezen welke training je wilt volgen.
Veel leer plezier!

Verdieping archetype

Heb je de basis training van de Archetype gevolgd en ben je enthousiast en wil je meer weten over dit onderwerp? Dan is deze training bedoelt voor jou.
Je krijgt niet alleen een presentatie van een uur te zien maar ook bijlagen waarmee je direct aan de slag kan.
Geschikt voor iedereen die met behulp van archetype betere resultaten willen behalen bij het inzetten van essentiële oliën.

Invloed archetype

Waardoor komt het dat de ene essentiële olie bij een persoon prima werkt en bij een ander persoon met hetzelfde probleem niet?
Dat heeft te maken met verschillende archetypen. In deze training krijg je meer uitleg over dit onderwerp.

DIY Berekeningen

Vind jij het lastig om verdunningen te berekenen? Of weet je het nog wel maar niet helemaal? Dan is deze training bedoelt voor jou.
Zijn berekeningen appeltje eitje voor je? Dan geeft deze training jouw de uitdaging naar een berekenmodel 2.0. Immers de ene essentiële olie is de andere niet.

Ontstekingen

Iedereen denkt bij ontsteking aan zichtbare problemen met pijn gepaard aan het lichaam. Maar het grootste gevaar zijn onstekingen die je niet ziet en voelt. Vaak zijn deze chronisch. 
In deze presentatie krijg je meer uitleg over onstekingen. Wat zijn onstekingen, wat is het gevaar en wat kan je er aan doen met inzet van essentiële oliën. 

Doe mee!

Maak een gratis account aan