Keukenkruiden

Home Forums YL Academy A Chemical Free Lifestyle Keukenkruiden

 • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #2179
  Anja de BruijneAnja de Bruijne
  Sleutelbeheerder

   Enkele jaren geleden introduceerde Young Living de lijn Plus-oliën die als veilig (GRAS) om in te nemen worden bestempeld. (Dit zijn de oliën met witte etiketten.)
   De kwaliteit van de oliën is echter nooit veranderd. Wel zijn er etiketteringswetten ingevoerd voor etherische oliën, zodat het niet langer mogelijk is om zowel intern als extern gebruik op het etiket aan te geven. Om hieraan te voldoen, creëerde Young Living een apart label voor intern gebruik – het is exact dezelfde olie en kwaliteit, alleen gericht op een ander gebruik. Het is al bijna vier jaar geleden en geen ander bedrijf heeft nog deze goedkeuring gekregen voor etikettering.

   Buiten dat een specerijenkast niet echt geordend is; je kunt slecht het juiste kruid of de juiste specerij voor een recept vinden, of
   als je dat er in deed was de smaak niet genoeg of juist teveel.

   Ze zijn allemaal even groot 5 ml. en maken het handig om te organiseren, plus, de smaak is ongeëvenaard!  Als jij het leuk vindt om mensen niet te vertellen wanneer jij voor hen kook of bak en zit en wachten op de “Oh, dit is lekker! Wat heb jij erin gedaan”

   Denk eens aan brownies met Peppermint of Orange, pastasaus met Basilicum en Oregano, appeltaart met Cinnamon-bark kaneel; om zo maar een paar voorbeelden te noemen! Van de meeste groene kruiden oliën heb je maar zo weinig nodig dat het ruim voldoende is om eerst een houten tandenstoker in een druppel olie te doen en dan door je saus te roeren.

   Je hebt heel weinig olie nodig in plaats van gedroogde kruiden of specerijen, zoals 1 tot 2 druppels of minder; en met 80 druppels per fles gaan ze dus super lang mee!

   In welke recepten heb jij al olie gedaan?

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.