Energy Drankjes

Home Forums YL Academy A Chemical Free Lifestyle Energy Drankjes

 • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #2182
  Anja de BruijneAnja de Bruijne
  Sleutelbeheerder

    

   Wist je dat Young Living ook energy drankjes heeft?

   Ningxia Zyng
   Ningxia Nitro
   Ningxia Red
   Deze producten zitten vol ingrediënten die je overdag een gezonde boost geven. Veel producten die vandaag de dag op de markt zijn, zitten boordevol met cafeïne en suiker-of suikervervangers in enorme hoeveelheden die kunnen leiden tot veel ernstige gezondheidsproblemen op termijn.

   Ningxia Zyng zit vol met verbazingwekkende natuurlijke ingrediënten zoals wolfberry puree, bruisend water, peren- en bramensappen en een vleugje limoen en zwarte peper etherische oliën voor een verfrissende smaak zonder kunstmatige smaak- en conserveringsmiddelen. Het heeft natuurlijke zoetstoffen, witte thee extract en toegevoegde vitaminen, die natuurlijk voorkomende cafeïne leveren. Dus, deze drank is veel beter voor jou!

   Ningxia Nitro is krachtig verpakt in een kleine tube. Deze zijn geweldig voor die extra boost van energie en focus zonder enige neveneffecten. Ningxia Nitro ondersteunt cognitieve alertheid en fitness. De mix van natuurlijk voorkomende cafeïne is afkomstig van groene thee, antioxidanten en stimulerende etherische oliën, evenals bio-energie D-Ribose. Probeer eens een doos van Ningxia Nitro en ervaar zelf waar wij het over hebben!

   Ningxia Red ondersteunt je hele lichaam. Het is letterlijk een super drankje. Er zijn ongeveer een miljoen redenen waarom jij dit in jouw koelkast zou moeten hebben staan: het geeft je duurzame energie, het verhoogt jouw immuunsysteem, het onderhoudt een gezonde bloeddruk, het bevordert een gezonde bloedsuikerspiegel, het ondersteunt een optimaal zicht, het helpt de spijsvertering om te blijven werken, het ondersteunt een gezonde voortplanting, het helpt je mentaal scherp te blijven…. Ningxia Red zit vol met antioxidanten die helpen om de oxidatieve schade die vrije radicalen veroorzaken te stoppen. Geloof ons als wij zeggen, jij hebt Ningxia Red nodig om ze te stoppen + jouw lichaam te ondersteunen!

   Heb jij ze al eens geprobeerd? Misschien heb jij wel een speciaal recept dat je leuk vindt? Deel dit dan met ons!

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.