Deodorant

 • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #2186
  Anja de BruijneAnja de Bruijne
  Sleutelbeheerder

   Wist jij dat Young Living ook een toxine-vrije deodorant aanbiedt? Een van de meest giftige producten die we op ons lichaam brengen is deodorant…
   Dit is echt angstaanjagend! Dit was een van onze eerste producten die wij vervingen en het enige wat wij nodig hadden was een heel eenvoudig onderzoekje om van het slechte spul naar het goede te laten lopen!

   Young Living heeft momenteel 2 deodorants om uit te kiezen:
   Aroma Guard Mountain Mint
   CitraGuard nieuw!
   Beide deodoranten  bevatten  geen parabenen, ftalaten, talk, alcohol, minerale olie, synthetische geur- en kleurstoffen, kunstmatige
   geur- en kleurstoffen of conserveermiddelen.

   Waarom overschakelen naar een toxine vrije deodorant?
   De laatste jaren zijn er tal van studies geweest die de toxines in deodorant/anti-transpiratie middelen in verband brachten met gezondheidsproblemen zoals kanker (in het bijzonder borstkanker! Als jij een familiegeschiedenis hebt, is deze informatie voor jou!), nierproblemen, hormoonverstoringen en nog veel meer. Het aluminium in deze producten zijn ontworpen om onze zweetklieren te stoppen, waardoor het onmogelijk is voor ons lichaam om zich te ontdoen van de giftige stoffen, in plaats van ze op te vangen in de buurt van ons borstweefsel.

   Samen met het aluminiumgehalte is er ook een groot probleem met de carcinogenen en parabenen in de meeste anti-transpiratie middelen. Dit is vooral een probleem voor vrouwen omdat de giftige stoffen sneller ons bloed binnendringen omdat we onze oksels scheren en de poriën openen.
   Het is nog steeds erg belangrijk voor mannen om ook de overstap te maken!

   Ik wissel de beide geuren af en bij hele warme dagen of grote inspanning gebruik ik de tandpasta  hè?? Ja echt waar die van Young Living helpt super als deodorant! een beetje tandpasta in de grootte van een erwtje en dat is al voldoende.

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.