Cosmetica

 • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #2122
  Anja de BruijneAnja de Bruijne
  Sleutelbeheerder

    

   Laten wij nu beginnen met het leren van enkele belangrijke en enge feiten over een van de populairste producten die vrouwen dagelijks gebruiken….make-up.

   De gemiddelde vrouw brengt meer dan 500 chemicaliën aan op haar lichaam en vergeet niet dat onze huid 60-70% van elk product dat we gebruiken opneemt.

   De meest voorkomende giftige stoffen die in veel van onze cosmetica voorkomen zijn:
   PARABENEN (METYL, PROPYL, ETHYL, ETHYL, BUTYL): deze zijn toegevoegd om bacteriën te voorkomen en werken als conserveringsmiddel. Ze zijn te vinden in lippenstift, shampoo, deodorant, lotions, scrubs en meer! Ze staan er om bekend dat ze oestrogeen nabootsen en zijn gevonden in borsttumoren en mogelijk in verband gebracht met borstkanker.
   TALK: bestaat uit magnesium, silicium en zuurstof. Het kan gevonden worden in oogschaduw, foundation, lippenstift, babypoeder, body & shower producten, lotions, vrouwelijke hygiëne producten, & deodorant. Sommige talk kan ook nog asbest bevatten, een bekende kankerverwekkende stof.
   BISMUTH: een natuurlijk voorkomend zwaar element dat in tin, nikkel en zilver voorkomt. Het wordt gebruikt in cosmetica om een glanzende, parelmoerachtige uitstraling te geven. Veel cosmeticabedrijven gebruiken bismut voor zijn bindende eigenschappen; zodat de make-up aan uw huid blijft plakken, gebreken verbergen, een stralende gloed toevoegen en het is een goedkope vuller! Bismut lijkt chemisch veel op arseen, maar is een veelvoorkomend product dat in cosmetica wordt aangetroffen en waarvan is vastgesteld dat het vervelende huiduitslag: puistjes en ernstige acne veroorzaakt.

   Savvy Minerals is VRIJ van talk, lood, bismut, minerale olie, parabenen, gluten en kwik. Al deze producten zijn gemaakt met een hoge standaard van zuiverheid en kwaliteit! Savvy Minerals gebruikt Pijlwortelpoeder en Kaolineklei die beide kalmerend zijn voor de huid en helpen om overtollige olie en vocht te absorberen, samen met een variëteit aan natuurlijk afgeleide producten gemaakt zonder vulstoffen of synthetische stoffen.

   Savvy Minerals wordt gemaakt in de VS (kwasten worden gemaakt in Italië), is niet getest op dieren en meestal Veganistisch (de lippenstiften en glosses bevatten bijenwas).

   Pro tips: Veel van Savvy’s producten hebben meerdere toepassingen! Gebruik blush voor oogschaduw of meng je favoriete blush met Young Livings’ Rose Ointment voor een mooie lippenstift. Multitasker kan gebruikt worden als oog- en wenkbrauw liner en als oogschaduw! Zoveel verschillende toepassingen.

   Savvy Minerals make-up gaat echt heel lang mee. Het is zo aangebracht en jij hebt een geweldige dekking die de hele dag lang meegaat.
   Dus, vervang je niet” cleane”  make-up vandaag nog!

   Voor degenen die al gebruik maken van Young Living’s Savvy Minerals, wat is je favoriete tip om de make-up te gebruiken?

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.