Animal Centred Education (ACE) Free Work

Home Forums YL Academy Vuurwerkangst bij dieren Animal Centred Education (ACE) Free Work

 • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #3309
  Ellen AngelinoEllen Angelino
  Moderator

   We gaan hard richting Oud & Nieuw! Op veel plekken wordt er al veel geknald. Veel honden houden daar niet van… je kunt jouw hond ondersteunen met Dog Detectives FreeWork. Vooral als op 31-12 of eigenlijk is het dan 1-1 om iets over 00:00 het geweld losbarst.

   Ga nu op zoek naar materialen die jouw hond leuk vindt. Doe daar nu al met regelmaat een FreeWork parcours mee. Strooi simpelweg voertjes erop en ernaast. Het gaat om het neus gebruik en niet om de moeilijkheidsgraad. Oefen vooral als er nog niet wordt geknald. Observeer welke items bij jouw hond het meest populair zijn. Deze leg je op 31-12 net voor de jaarwisseling klaar. Zorg dat je hond al fijn aan het snuffelen is voor iedereen naar buiten gaat. Daarnaast blijf je voertjes bij strooien tot het vuurwerkgeweld weer geluwd is.

   Is jouw hond te bang voor vuurwerk om met een FreeWork parcours aan de slag te gaan. Dan kunnen we nu nog kijken of de ergste stress daar nog afgehaald kan halen. Kijk eens rond op deze groep. Of neem contact op via de contactgegevens in mijn voorsteltopic elders op dit forum.

   Deze tekst is een bijdrage van: Ellen Angelino ~ Natuurlijk voor Dier en Mens

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.