Allesreiniger

Home Forums YL Academy A Chemical Free Lifestyle Allesreiniger

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #2188
  Anja de BruijneAnja de Bruijne
  Sleutelbeheerder

   Ik wil er zeker van zijn dat iedereen weet dat Young Living ook een volledig gifvrije reiniger heeft die je kunt gebruiken voor jouw gehele huis! Het heet de Thieves House Hold Cleaner. Vaak afgekort tot HHC

   Heb jij al eens een Thieves House Hold Cleaner geprobeerd? Zo niet, dan moet je dit NU proberen Serieus, ga het bestellen. (Of vraag een proefflesje aan iemand die met dit product werkt) Maar als ons woord niet genoeg is om je te laten overschakelen, laten wij het eens verder uiteenzetten!

   Waarom overschakelen op een gifvrije huishoudelijke reiniger?
   Er zijn meer dan duizenden verborgen giftige stoffen in huishoudelijke reinigingsmiddelen! Zelfs diegenen die als “veilig” en “natuurlijk groen” of anderszins misleidende marketing worden bestempeld! Dat is SCARY en dit brengt ons ertoe om onze eigen verdedigers te zijn voor onze gezinnen.
   Er zijn kankerverwekkende chemicaliën, astma veroorzakende chemicaliën, extreem giftige chemicaliën (niet fijn om iemand heen, maar vooral voor onze kleintjes en huisdieren) en zelfs hormoon-verstorende stoffen in deze producten en niemand zegt daar iets over!
   Wist jij dat één van de oorzaken van grote gezondheidsproblemen bij kinderen blootstelling aan het milieu is? Deze gifstoffen bevinden zich in onze eigen huizen. Het is onze taak om dit te voorkomen.

   Thieves Household Cleaner is een geconcentreerde formule die je verdund met water in een spuitfles. Zo gebruik je het overal voor (tot 60 gebruiksmogelijkheden!) uit 1 fles, dus het bespaart je ook nog veel geld!

   Wie gebruikt er nu al Thieves Household Cleaner?

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.